Menu

Professional Entertainment

0486/88 08 34

Sexy striptease acts

https://www.youtube.com/watch?v=KR-9ctqyQ-I

Stripper Marc Chippendale uit Antwerpen brengt jullie een professionele stripact op een vlotte, leuke en verleidelijke manier. Mijn striptease acts zijn een mix van dans, humor en verleiding en zijn daarbovenop aanpasbaar aan uw wensen.

Een goede striptease is niet vulgair en heeft niets met seks te maken. De show is pure showbizz, dus van pornografische toestanden gaat er geen sprake zijn. Een striptease met stijl is leuker voor iedereen.

Meestal ga ik volledig naakt, maar niet volledig bloot. Dit wil zeggen dat ik bedekt blijf met een doek. Enkel indien het publiek dit wenst en enthousiast genoeg reageert, verwijder ik deze doek op het einde van de show. De striptease is geheel aanpasbaar naar uw wens.

 

Praktisch

Ik kom omgekleed toe en heb dus geen kleedruimte nodig. Een muziekinstallatie heb ik zelf bij, dus u hoeft niets te voorzien! Als er een professionele installatie aanwezig is, heb ik mijn muziek ook bij op cd en usb.

De striptease huren in de regio Turnhout duurt ongeveer 15 à 20 minuten, nadien neem ik graag de tijd voor een extra foto en een babbeltje. Dit alles duurt ongeveer 45 minuten tot een uur.

Indien u nog vragen hebt, aarzel dan niet om mij te contacteren.